Malta – charter vara 2015 – sejur 8 zile – tarif de la 339 euro/1 persoana


Vara Malta – reduceri si bonusuri pt rezervari pina la 30.04.2015

 

perioada 14.05 – 15.10.2015

Bucuresti – Malta – Bucuresti (8 zile/ 7 nopti)

 click aici oferta completa Malta – vara 2015

NOTE:

  1. 1.  TARIFELE SUNT EXPRIMATE IN EURO SI SUNT PE PERSOANA.
    1. 2.  TARIFELE PENTRU COPII SUNT VALABILE DACA STAU IN CAMERA CU 2 ADULTI
    2. 3.  PRESCURTARI: EBD = Reducere de Early Booking; BB = mic dejun; HB = demipensiune; AI – all inclusive;

4. SUPLIMENTUL DE DEMIPENSIUNE (HB) INCLUDE 7 CINE

  1. 5.  MINIM 40% AVANS PLATIT OBLIGATORIU LA REZERVARE
  2. 6.  REZERVARILE TREBUIESC ACHITATE INTEGRAL LA TERMENELE MENTIONATE IN OFERTA 30.04.2015 pentru restul hotelurilor)
  1. 7.  TARIFUL SPECIAL ESTE VALABIL PENTRU REZERVARI EFECTUATE CU O LUNA INAINTE DE DATA PLECARII: 40% AVANS PLATIT OBLIGATORIU LA REZERVARE
  2. 8.  TARIFUL PACHET ESTE VALABIL PENTRU REZERVARI EFECTUATE CU MAI PUTIN DE O LUNA INAINTE DE DATA PLECARII- PLATA INTEGRALA
  1. 9.  Orice modificare la rezervare – nume, perioada, hotel (daca este posibil) sau decomandari partiale (nu anularea rezervarii) – se face contra unei taxe de 50 euro

 

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:

7 NOPTI CAZARE (cu regimul de masa specificat) / 7 ZILE

AVION CHARTER BUCURESTI/ MALTA/BUCURESTI – AIR MALTA: Airbus (168/ 180 locuri)

TRANSFER AEROPORT – HOTEL SI RETUR

ASISTENTA TURISTICA IN LIMBA ROMANA

BAGAJ DE CALA 20 KG / PERSOANA

BAGAJ DE MANA 10 KG /PERSOANA O EXCURSIE LOCALA

 

NU SUNT INCLUSE:

Taxe Aeroport- 95 EURO / PERS. handling inclus – obligatorii (inclusiv copii) / COPIII 0-1,99 ANI (INFANTI) platesc 25 euro

Asigurarea Medicala clasic – 38 LEI – optionala dar recomandata

BAUTURILE LA SUPLIMENTUL DE MASA

PLECARILE SE VOR DESFASURA CONFORM ORARULUI DE MAI JOS (ORAR ESTIMATIV):

Oras

Aeroport

Plecare spre

Sosire in

Plecare din

Sosire in tara

Numar Zbor

Malta

Malta

Malta

Bucuresti

OTOPENI

13:15

14:25

09:15

12:25

KM7527/7526


EXCURSII OPTIONALE:

1. TURUL INSULEI GOZO – 60 EURO ( COPII 35 EURO ) – ( ferryboat si lunch inclus )

“ESENTELE TARI SUNT IN STICLUTE MICI”; Aceiasi parere o veti avea dupa ce vom vizita mica GOZO. 1: “GOLFUL NIMFELOR” , Xlendi, sat pescaresc, tronat de singurul izvor din Malta, gazda noastra pentru masa de pranz. 2: Fontana oprire SHOPPING. 3. Biserica, basilica, facatoare de minuni “TA’ PINU”  Un tur cu autocarul prin locuri in care s-a “ratacit” si Ulise. 4: “FEREASTRA ALBASTRA”, loc feeric unde marea, de un albastru turcoaz, si stancile aramii ne vor da un spectacol de neuitat. (Optional: plimbarea cu barca: 3,5 euro si timp de baie in mare).

2. TURUL VALLETTA / MDINA / MOSTA – 45 EURO ( COPII 25 EURO )

Tur de forta in istoria insulei de la granita maritima dintre Occident si Orient dar si intre Europa si Africa. Istorie, politica, razboi, arta, stiinta, religie si contraste intre popoare si culturi. Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiective: CoCatedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka. Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”. Vom incheia ziua cu Mosta, unde vom fi incantati de cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta: Domul Bisericii Sf. Maria.

3. FESTA – 15 EURO

Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, chiar daca are doar 1000 de locuitori, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Noi vom merge sa petrecem cu ei la aceaste sarbatori. Acolo veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii cum n-ati vazut vreodata.

4. TURUL MALTEI – CROAZIERA – 50 EURO ( COPII 30 EURO ) lunch inclus

O excursie relaxanta, care va va dezvalui frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze, la care nu veti avea nevoie de asistenta turistica. Turul Maltei va va oferi si un pranz la bordul navei cand aceasta va fi ancorata in faimoasa Laguna Albastra din insula Comino. Aici veti avea ocazia sa innotati in cea mai cristalina apa a Mediteranei si sa va bucurati de soare pentru 2 ore cel putin.

5.  VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE – ADULTI 35 EURO (COPII 25 EURO) BILETELE LA OBIECTIVE INCLUSE IN PRET (plimbarea cu barca nu este inclusa in pret – 7 euro / 3,5 euro pt. copii)

Prima lectie de geologie, preistorie dar si istorie. Vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti. Geologie; Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Preistorie; templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer.

6. TURUL SICILIEI – 150 EURO (COPII 90 EURO) (catamaran inclus)

Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel ca in maxim 2 ore ajungem in POZZALLO, port din sudul Siciliei. Un autocar modern, special pentru turistii MALTA TRAVEL, ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita Perla Mediteranei: TAORMINA, cu frumoasele ei strazi, gradini si vestigii grecesti si romane. In functie de vreme, la intoarcere vom alege intre: cel mai mare vulcan al Europei – ETNA (daca vremea e buna) unde vom ajunge la altitudinea de 2000 m sau bijuteria baroca a secolului XVII, orasul NOTO.