Ulcinj – Budva – Becici, Muntenegru – transport cu masina personala – 2018

Muntenegru – marea Adriatica – statiuni litoral

Becici, Ulcinj, Budva

click aici pentru oferta Muntenegru 2018 transport individual

Muntenegru este o frumusete balcanica nestatornica ce ofera certitudinea unei vacante de vis, pornind de la plajele nisipoase, atmosfera oraselor moderne si pana la crestele inzapezite ale Alpilor Dinarici.

Budva, cu o vechime de 2500 de ani, este una din cele mai vechi asezari de pe litoralul Adriatic. Este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a coastei Adriatice din

Muntenegru. Partea noua a orasului dispune de km intregi de bazaruri, cafenele, pizzerii, restaurante, cofetarii, magazine de souveniruri, parcuri de distractie. In partea de nord a statiunii se ascund plajele romantice Mogren I si Mogren II, urmate de plajele de la Jaz si Trsteno, iar in sudul statiunii se desfasoara faimoasa plaja Slovenska Plaza, cu pietricele albe, roz si portocalii. In « fata » Budvei se zareste celebra insula a Muntenegrului, Sveti Nikola.

Becici o statiune situata la 3 km de Budva, dispune  de una dintre cele mai frumoase plaje ale  Mediteranei. Este o statiune ideala pentru familiile cu copii.

Petrovac, Bar, Sutomore, Ulcinj completeaza salba de statiuni a litoralului muntenegrean.

Nu ratati unele dintre cele mai frumoase obiective turistice: Sveti Stefan, unul dintre cele mai atractive locuri ale Adriaticii, ce se inalta pe stancile unei insule, Herceg Novi un renumit centru spa si de cura, cu 62 de plaje (inregistrate), care se intind de la Njivice pana la capul Macak din peninsula Lustica, Pestera Albastra, mai cunoscuta sub numele Plava Spilja, situata intre golful Zlatna Luka si capul Mokra Gora, la aprox. 16 km de Herceg Novi, Manastirea Ostrog si Parcul National Durmitor.