Legoland, Germania

Legoland Germania – localitatea Gunzburg este un parc de distractii situat la aproximativ 90 minute de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart. Parcul este impartit in 8 arealuri cu peste 50 de atractii, spectacole, workshop-uri si modele fascinante construite din peste 50 de milioane de piese LEGO. Parcul isi invita vizitatorii la distractie si aventura!

click aici oferta completa Legoland Germania – 2016

Tarif valabil pentru intrari in intervalul  08.05.- 01.07.2016

LEGOLAND® Feriendorf 3* – tarif total familie sejur 2 nopti, 2 aduti si 1 copil de la 516 €

Tariful include:

  •                 2 nopti in camera tematica cu pentru  pt 2adulti si 1 copil
  •                 Mic dejun
  •                 2 zile bilete de intrare in parcul  LEGOLAND®

                Early Booking: 50 Euro reducere/1 camera pt rezervari cu 45 de zile inainte

Tarife bilet de intrare in LEGOLAND, Germania in perioada 28.03.2016 – 06.11.2016:

Bilet Legoland Germania intrare 1 zi:

– adulti: 35 EUR

– copii 2-11,99 ani: 29 EUR

– copii 0-1,99 ani: Gratuit

Bilet Legoland Germania intrare 2 zile (consecutive):

– adulti: 53 EUR

– copii 2-11,99 ani: 49 EUR

– copii 0-1,99 ani: Gratuit

Parcul de distracţii Legoland este situat în Gunzburg, în Bavaria (Sudul Germaniei), la 90 minute de mers cu maşina de Munchen sau Stuttgart şi oferă vizitatorilor peste 40 puncte de atracţie, majoritatea imitând construcţiile realizate de copii din piesele popularului joc Lego.

Parcul este structurat în mai multe zone de atracţie, şi anume: Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knights Kingdom, Imagination, Lego City, Pirates Land. Mici creaturi, şi ele realizate din piese Lego, vă întâmpină pretutindeni: pe stradă sau în spatele storurilor unei clădiri.

Lego X-treme cuprinde mai multe atracţii dintre care amintim: Project X Test Track (roller coaster pt copii), Lego Studios (un studio 4D pentru vizionarea de filme), Mindstorms (aici, vizitatorii pot învăţa să programeze un robot Lego încât să răspundă la comenzile dorite), Aquazone Stepping Tones (instrumente muzicale uriaşe care cântă şi vă stropesc cu jeturi de apă), Advetureland  Playground (construit în întregime din lemn, acest loc oferă copiilor diverse    trasee de parcurs, cu diferite grade de dificultate), Safari Tourde unde se coboară în lagună pe un water slide cu lungimea de 12 m. Copiii mai îndrăzneţi vor putea conduce propriile canoe într-o expediţie în care vor descoperi dinozauri şi animale fantastice, sau maşinuţe într-un safari de neuitat, trecând pe lângă gorile, girafe, elefanţi, crocodili în mărime naturală, şi ei realizaţi din piese Lego. Această zonă a parcului pare ascunsă în jungla sălbatică, înconjurată de copaci exotici, tufişuri, animale sălbatice şi creaturi fantastice. Aici se află şi un teatru de papuşi pentru cei mai mici vizitatori. Copiii pot admira diverse animale sălbatice construite, bineinţeles, din cuburi Lego; Jungle X-pedition  un tur de neuitat, în care vizitatorii întreprind o expediţie trecând prin pădurea tropicală şi ajungând până în vârful unui vulcan.

Cel mai apropiat aeroport Munich.