Circuit, autocar, 5 capitale – tarif 155 eur/1 pers – 3 nopti/ 4 zile

Belgrad, Zagreb, Bratislava, Viena, Budapesta

tarif: euro 155/ 1 persoana – 3 nopti/ 4 zile –

Aprilie: 29.04-02.05 Mai: 01-04.05

August: 14-17.08 Septembrie: 11-14.09

Porţile de Fier, Cazanele Dunării, Belgrad, Zagreb, Lacul Balaton Bratislava, Viena, Budapesta

Grup minim 35 persoane pentru mentinerea tarifului si pentru concretizarea circuitului.

 

Ziua 1. BUCURESTI – DROBETA – Portile de Fier – BELGRAD (595 km)

Ora 6:00: Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe traseul Pitesti – Craiova – Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) spre Belgrad, unde incepem turul de oras cu Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Printesei Ljubice si artera pietonala Knez Mihajlov. Cazare la Belgrad.

Ziua 2. BELGRAD – ZAGREB – Lacul BALATON – GYOR (695 km)

Mic dejun. Plecare spre Zagreb, capitala Croatiei, unde parcurgem turul orasului: Catedrala, Muzeul de Arta, Universitatea. Traseul continua prin Ungaria, spre Gyor, cu scurta oprire la Lacul Balaton. Seara, sosire si cazare la Gyor.

Ziua 3. GYOR – BRATISLAVA – VIENA – BUDAPESTA (395 km)

Mic dejun. Deplasare spre Bratislava pentru un scurt tur al centrului istoric. Traseul continua spre Viena pentru a vizita Palatul Schonbrunn si gradinile acestuia, apoi tur panoramic cu autocarul pentru a descoperi frumusetea fostei capitale imperiale: Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Catedrala Sf. Stefan, Opera. Program liber la dispozitia turistilor pentru tur pietonal in centrul istoric spre Monumentul Ciumei si Domul Sf. Stefan sau shopping pe Mariahilfer Strasse. Dupa amiaza, plecare spre Budapesta pentru un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare: 14 € fara cina (*Vezi Bonus) + optional 15 € supliment pt. cina. Cazare la Budapesta.

Ziua 4. BUDAPESTA – BUCURESTI (895 km)

Dupa micul dejun, plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Alte informatii:

Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare in camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup de minimum 35 pers.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Obiectivele redactate cu litere ingrosate se vor vizita doar pe exterior.

Transferuri gratuite NUMAI LA INTORS spre Arad – Deva – Sebes – Sibiu – Rm. Valcea – Pitesti. Transfer contra cost spre celelalte orase ale tarii.

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

Autocarul va prelua turistii de la Budapesta spre orasele prin care se tranziteaza Romania.

ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.

Bonus:

  • 50% REDUCERE – Croaziera pe Dunare la Budapesta (fara cina) pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD (acest card se obtine contra unei taxe)
  • GRATUIT – Excursia la Portile de Fier – Cazanele Dunarii
  • NOU! Pachet asigurari inclus: asigurare medicala, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD (acest card se obtine contra unei taxe)

Servicii incluse:

  • transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*
  • 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*
  • excursia la Portile de Fier – Cazanele Dunarii
  • ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

Servicii neincluse:

  • excursii optionale: Croaziera pe Dunare la Budapesta, min. 30 persoane
  • intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale