Circuit, autocar, Grecia – plecari 06.06 si 19.09 – tarif 99 eur+199 lei/ 1 pers

Perioada: 06-11.06.2016/ 19-24.09.2016

A t e n a  – 1 noapte autocar + 4 nopti cazare/ 6 zile

Salonic – Termopile – Atena – Pireu – Corint – Epidaur – Micene – Nafplio –

Insula Eghina – Sf. Nectarie

Tarif: 99 euro + 199 lei

 

click aici oferta Circuit Grecia Salonic_Atena_Peloponez_Eghina Sf. Nectarie

Ziua I: Romania – Grecia – Paralia Katerini

Intalnire cu grupul in jurul orelor 21.00, traversam Bulgaria (pe timpul noptii) – Grecia.

Ziua II: Salonic – Paralia Katerini

In cursul diminetii sosire in Salonic si vizita la Catedrala Sf.Dumitru, tur pietonal orasul Salonic impreuna cu ghidul insotitor, Piata Aristotel, Biserica Sf.Sofia, Mitropolia Grigorie Palama si tur panoramic cu autocarul la Arca lui Galerius, Rotonda (Biserica Sf.Gheorghe), Universitatea Aristotel, Muzeul Bizantin, Muzeul de Istorie si Arheologie, Turnul de Telecomunicatii, Piata Aviatorilor, Biserica Panagia Chalkeon, etc.

Deplasarea catre Paralia Katerini. Seara sosise si cazare la hotel 3* Paralia Katerini.

Ziua III: Paralia Katerini – Atena  

Dimineata ora 8.00 mic dejun, ora 09.00 plecare catre Atena pe traseul Larissa – Lamia – Termopile. Ajungem in capitala Greciei si facem tur de Atena cu autocarul putand observa, Acropole, Partenon, Plaka, Agora antica, Thiseio, Templul lui Zeus Olimpianul, Poarta lui Adrian, Parlamentul si schimbarea garzii de onoare, resedinta Primului Ministru cu garda de onoare, Mormantul Soldatului Necunoscut, stadionul Olimpic Antic, statuia Lordului Byron, Academia, Universitatea si Biblioteca Nationala, respective operele renumitului Schiller, Portul Pireu, Stadionul Olimpic – Atena 2004, Stadionul Pacii si Prieteniei, vizita la Acropole (intrare optionala 12 euro). Cazare in zona centrala a Atenei hotel 3*. Seara plimbare pe cont propriu in centrul orasului si cartierul Plaka sau scurta incursiune pe dealul Licabet.

Ziua IV: Nafplio – Mycene – Epidaurus – Istmul Corint – Atena

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Peloponez.

Ora 08.00. Azi ne vom bucura de o frumoasa excursie intre doua mari, Ionica si Egee prin leaganul civilizatiei minoice. Peloponezul impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali), dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Nafplio – cel mai incantator oras din intregul Peloponez, farmecul sau irezistibil datorandu-se atat arhitecturii medievale din orasul vechi care dateaza din timpul ocupatiei venetiene, cat si castelelor impunatoare si privelistii sale marine deosebite. Continuam cu Mycene – cel mai important sit istoric din Peloponez – si Epidaurus – al carui teatru antic, renumit pentru acustica sa impecabila, reprezinta unul dintre cele mai frumoase vestigii din intreaga Grecie. Scurt stop fotografic la Istmul Corint ce ne va oferi una dintre cele mai impresionante privelisti! (pret per persoana 30 euro). Retur si cazare hotel 3* Atena.

Ziua V: Insula Eghina – Manastirea Sf.Nectarie Atena – Termopile – Larissa – Paralia Katerini

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, traversand cu feryboat-ul din portul Pireu, avem ocazia de a vizita insula Eghina, cea supranumita si insula fisticului, vom vizita zona centrala a capitalei insulei in port si Manastirea Sf.Nectarie, unde se afla moastele acestuia, locul unde Sfantul a trait ultima perioada din viata (tarif excursie 30 eur). Intoarcere la Atena in jurul orelor 13.00  si plecare spre nord, urmand ca in drumul nostru sa facem o scurta oprire in Valea Tembi la schitul Sfintei Paraschevi, la izvorul cu aghiasma.

Spre seara cazare hotel 3* Paralia Katerini.

Ziua VI: Paralia Katerini – Bucuresti

Dupa micul dejun, timp liber, aproximativ ora 10.00 are loc imbarcarea in autocar si se pleaca spre tara pe  traseul Nei Pori – Salonic – Bulgaria – Romania, sosim in cursul serii aproximativ 22:00 (in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).

Tarif: 99 euro + 199 lei

      Pentru realizarea acestui program, este necesar un grup de minim 40 persoane.

Pentru realizarea excursiilor optionale este necesar un grup de minim 25 de participanti.

Tariful include:

–       2 nopti cazare cu mic dejun Paralia Katerini.

–       2 nopti cazare cu mic dejun in centrul Atenei.

–       Tur pietonal de oras Salonic.

–       Tur cu autocarul orasul Atena si Portul Pireu.

–       Vizita la Schitul Sfintei Paraschevi in Valea Tembi

–       Insotitor de grup pe toata perioada excursiei.

–       Transportul cu autocarul pe tot parcursul excursiei

Tariful nu include:

–       Asigurarea medicala = 38 lei (Clasic Mondial fara storno)

–       Asigurarea storno

–       Excursia in Peloponez = 30 euro/1 persoana

–       Excursia la insula Eghina si Sf.Nectarie = 30 euro/1 persoana

–       Intrarile la obiectivele turistice. (Acropole = 12 euro/1 persoana)