Date cu caracter personal

Date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Inedit Travel are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra si/sau un membru al familiei dumneavoastra, in vederea beneficierii de serviciile solicitate de dvs. si furnizate de operator. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii.

Agentia de Turism Inedit Travel, respective SC Cross Country Serv SRL, este operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr ANSPDCP 21064.

Este necesar sa ne furnizati datele dumneavoastra, intrucât acestea sunt indispensabile prelucrarii. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea, consecinta este aceea ca nu veti putea beneficia de serviciile noastre. Pentru scopuri de marketing si de promovare a serviciilor, vom prelucra doar email-ul, numele si prenumele, telefonul, adresa de email si de corespondenta. Informatiile prelucrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi dezvaluite partenerilor nostri contractuali, companiilor din grup, imputernicitilor nostri si autoritatilor publice centrale/ locale, potrivit legii. Datele sunt transferate in strainatate, in statul de destinatie ales de dvs., din motive de centralizare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti, in mod gratuit si fara nicio justificare, in orice moment, prelucrarii datelor dumneavoastra in scopuri de marketing.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei si/ sau autoritatii nationale de supraveghere.

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori pe Site-ul www.inedit-travel.ro , vezi “impresii de calatorie”, (informatii existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Inedit Travel nu are nici un control. Inedit Travel nu poate fi tras la raspundere si nu isi asuma responsabilitatea pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatiile (existente sau viitoare) postate cu acordul Dvs. in rubrica Impresii de calatorie pe Site-ul Agentiei de Turism Inedit Travel.

Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul Inedit Travel.