Despre noi

Inedit Travel

Orice vis “turistic” aveti va asteptam, poate il transpunem impreuna in realitate

Cu siguranta in oferta noastra vei gasi cel putin o vacanta exotica sau mai putin exotica sa coincida cu cea la care visezi. Iesi din rutina, simte-te liber si vino in lumea noastra, fa ceva deosebit!

Poti alege sa lenevesti si sa fii rasfatat in luna de miere pe o plaja exotica, sa dansezi pe ritmuri cubaneze intr-o vacanta exotica, sa zbori cu balonul cu aer cald sau sa faci safari, sa escaladezi Kilimanjaro, sa intri in lumea parcurilor de distractie, lumea vacantelor pentru copii, sa te eliberezi de orice inhibitii in cluburile exotice din Phuket sau Koh Samui, sa explorezi exotice paduri tropicale, sa pescuiesti piranha pe Amazon sau sa traiesti senzatii tari intr-un zbor in tandem cu parapanta.

Abia dupa ce vei trai din plin  vacantele noastre exotice si inedite vei avea ce povesti colegilor de birou……

Altfel daca v-ati cam plictisit de „obligatia” participarii la team building-ul organizat de firma indrazniti sa transformati aceste intilniri cu colegii de bransa in mini-vacante. Va propunem o petrecere festiva la Palatul Stirbei cu invitati speciali formatia Trei Parale, inchirierea Castelului Bran pentru o petrecere privata, participarea la o degustare de vinuri sau votati Delta Dunarii ca fiind locatia perfecta pentru urmatoarea petrecere a firmei, eventual Cazanele Dunarii sau de ce nu unul dintre hotelurile plutitoare. Idei sint multe, impreuna  vom alege una dintre cele mai faine posibilitati de a petrece cu colegii de serviciu.

Angajatii model, dupa un an de munca, pot indrazni sa viseze la premii Inedite – … un safari in Kenia, o vacanta la capatul pamintului Ushuaia, o vacanta pe plajele unui ocean …., o croaziera in Antarctica …. gasim recompense de vacante Inedite si binemeritate si pentru sefii care au terminat cu bine un an de munca asidua, treaca de la noi, sa ii lasam si pe ei, pe sefi, sa se bucure de o vacanta.

Inedit Travel

–––––––––––––––––––––––––––––––-

– bilete de avion pe companii de zbor regulat sau low cost –

– cazari in interes de serviciu sau de vacanta la hoteluri sau pensiuni in Romania –

– cazari in interes de serviciu sau de vacanta la hoteluri in toata lumea 

– inchiriere masini, transferuri;

– tur cu ghid privat in Bucuresti sau la cerere si in tara;

– circuite turistice in Europa, Asia, America de Sud;

– organizare de conferinte, aducind si un spirit de vacanta intilnirii de afaceri

(exemplificam din istoricul Inedit: organizare seminar desfasurat in castelul Bran inchiriat privat, foc de tabara, excursii cu tematica in Delta, invitati speciali formatia Trei Parale la Palatul Stirbei, etc … )

– vacante individuale pe tarimuri de vis – Patagonia, China, Kenya, Bora Bora, Jamaica, Peru … –

Cu drag,

Inedit Travel

Inedit Travel

mobil: 0723 566 105 mobil: 0722 494 676

alina@inedit-travel.ro contact@inedit-travel.ro www.inedit-travel.ro