Termeni si conditii generale

Termeni si conditii generale:

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.inedit-travel.ro
Va rugam cititi cu atentie rubrica “termeni si conditii generale” inainte de a utiliza pagina de internet. Accesand sau utilizand website-ul, acceptati termenii si conditiile care urmeaza:

Site-ul va este oferit de catre Agentia de Turism Inedit Travel, cu sediul: – punct de lucru cu vanzare directa – avand adresa: Str Vasile Lascar nr 5-7, cam 401B, et 4, sector 1, Bucuresti, Romania.
Acceptarea termenilor si conditiilor generale
Utilizind acest Site sinteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sinteti de acord cu unul dintre punctele mentionate si descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile Inedit Travel prezentate pe site
Agentia de Turism Inedit Travel, va ofera pe Site posibilitatea de a cauta oferte informative pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita prin transmiterea unui email catre agentie sau prin transmiterea verbala, la telefon a cerinteti dvs.

Informatiile publicate pe Site
Agentia de Turism Inedit Travel, ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu personalul agentiei informatia afisata inainte de a trece la pasul urmator.
Agentia de Turism Inedit Travel, nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie (pasapoarete, vize, vaccinuri necesare, etc, conditii cetateni romani minori).
Agentia de Turism Inedit Travel, nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzind, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar va depune tot efortul sa corecteze erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.
Conditii generale de rezervare
Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Agentia de Turism Inedit Travel, si va intra in vigoare contractul de prestari servicii turistice.

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si Conditiile Furnizorului (incluzind regulile de transport impuse de companiilor aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare care se achita pe aeroport sau in alte conditii. Inedit Travel nu este responsabil pentru costurile care pot aparea uneori pentru transferul de la un aeroport la altul sau intre terminale sau/ si pentru situatiile in care unele hoteluri/ pensiuni percep la receptie diferite taxe locale.
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. La momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Agentia de Turism Inedit Travel, pentru detalii complete. Pot exista neconcordante intre datele/ tarifele/ informatiile inscrise pe Site si datele/ tarifele/ informatiile transmise direct de catre reprezentantaii Inedit Travel. Au prioritate intotdeauna datele/ tarofele/ informatiile transmise direct de catre reprezentantii Inedit Travel.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.

Anulari/ Modificari
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic Agentia de Turism Inedit Travel, despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/ modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite criterii pentru aceste actiuni.
Agentia de Turism Inedit Travel, sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Agentia de Turism Inedit Travel nu poate anula/ modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Agentia de Turism Inedit Travel, isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe pot diferi fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site sau mentionate in confirmarea de rezervare sau oferta transmisa de catre reprezentantii Agentiei de Turism Inedit Travel.
In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata doar in conturile Agentiei de Turism Inedit Travel. Inedit Travel nu isi asuma nicio responsabilitate pentru platile transmise prin curierat sau pentru documentele transmise prin curierat.
Agentia de Turism Inedit Travel, nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Termene si conditii de plata
Daca nu este specificat altfel, se aplica urmatoarele termene de plata: Pentru zborurile internationale si domestice plata se face integral anticipat pentru a se puatea emite biletele de avion.
Pentru serviciile la sol:

  • 40% la confirmarea rezervarii;
  • 60% cu 45 de zile inainte de plecare;

Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii. Pentru grupuri, rezervari cu oferta speciala, rezervari cu 100% penalizare imediat ce s-a procesat rezervarea sau alte situatii special se impun conditii de plata speciale mentionate pe fiecare caz in parte in functie de Termenii si Conditiile de plata ale Furnizorului. Plata se poate face in Euro sau in Lei prin depunere numerar la banca, transfer bancar, plata numerar in limita baremului legal (pentru plata in LEI se foloseste cursul BNR + 2%, comision de risc valutar).

Utilizarea Site-ului
Agentia de Turism Inedit Travel, nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
Agentia de Turism Inedit Travel, nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Posibil ca Site-ul www.inedit-travel.ro sa foloseasca cookie-uri. Continuarea navigarii pe Site reprezinta acordul Dvs. pentru folosirea cookie-urilor.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.inedit-travel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hirtie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Newsletter
Puteti subscrie la newsletter-ul Agentia de Turism Inedit Travel, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Responsabilitatea Agentiei de Turism Inedit Travel
Agentia de Turism Inedit Travel, nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestor TERMENI si CONDITII GENERALE din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Clauze de neraspundere

Continutul site-ului www.inedit-travel.ro este un site cu continut informativ. Inedit Travel nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acestor informatii. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea uneori intre contintul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Inedit Travel.

Datele si informatiile continute pe Site nu constituie recomandari, consultanta, angajament sau garantii din partea Inedit Travel.

Inedit Travel nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio o entitate/ persoana pentru niciun fel de daune care ar rezulta direct sau indirect din utilizarea Site-ului www.inedit-travel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Inedit Travel actioneaza si ca agent pentru terti Furnizori cum sint: companiile aeriene, hoteluri, pensiuni, companii de inchiriat masini si alti Furnizori de Servicii Turistice denumiti in acest document Furnizori.

Inedit Travel nu isi asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (explicit sau implicit) acuratetea si/ sau calitatea serviciilor si a produselor reflectate pe acest Site.

Legaturi catre alte Site-uri
Agentia de Turism Inedit Travel, nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate.
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Agentia de Turism Inedit Travel. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratorii paginilor in cauza.

Rata de schimb
Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor
Agentia de Turism Inedit Travel, isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.